Mürşitali Şehit Muharrem Taş İlkokulu
Mürşitali Köyü/Karakoyunlu

VİZYON

İstiyoruz ki;her türlü insanı özelliklerle donanmış,demokrasiyi özenmiş,ne öğrendiğini bilen,kendisi ve çevresiyle barışık,öğrendiklerini topluma yansıtabilen bireyler yetişsin, İstiyoruz ki;velilerimiz,eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında okulumuzun sosyal etkinlikleriyle bir kültür merkezi olduğunu bilsin, İstiyoruz ki;Okulumuzda herkes her zaman daha iyiyi bulmak için çalışsın.

MİSYON

Bizler;Mürşitali Şehit Er Muharrem TAŞ İlkokulu olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı genç ve dinamik eğitimcileriz.Tüm birim ve bireylerimizle Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda kendini tanıyan hayattan ne istediğini bilen,düşünen,yaratan,araştıran demokratik bir toplumun temelini atmak için buradayız.

Öğretmen servisi mevcuttur

Karakoyunlu ilçe merkezine 9 km, Iğdır il merkezine 20km uzaklıktadır.

Köy